Gott att dricka till jul


God morgon säger vi. Med vi menar jag såklart jag och Liam. Fredrik ligger och dregglar på kudden fortfarande. Jag surfar just nu nätet efter lite olika recept. Idag ska det bakas igen. Med både jul och 2 årskalas så gäller det att fylla frysen. Det blir lite fler lussekatter och så ska vi nog få till lite kolasnittar oxå. Risken finns ju att kolasnittarna på något konstigt vis försvinner innan kalaset är..... ;)

Bredvid mig står en varm kopp te. Jag är ingen stor te-drickare utan jag brukar vara dricka när det bjuds på fika hos någon vän. Men igår när jag var i stan så passade jag på att gå in i världens sötaste te-butik. Amalias Fröjd heter den. Där hittade jag ett julte som luktade otroligt härligt. Det fick åka med hem.

Kardemumma, kanel och ingefära bland annat. Det var faktiskt gott och juligt. Som ni ser så behöver jag lite juliga koppar för det där matchar inte alls!!

 

Liam kröp upp på stolen bredvid mig och började måla. Efter några drag med pennan så utropar han: Titta biiilen och pekar på sin teckning. Sen kommer det ett och flygplanet. Men självklart är det en bil och ett flygplan :) hihi.

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0