Lite dille


Nu har vi precis sett 3:e avsnittet av kortserien Svärdet och Spiran. En riktigt bra serie må jag säga. Jag trodde inte alls det att det skulle vara något för mig men ack så fel jag hade. Perfekt att den går nu när vi är lediga och kan vara uppe lite längre. Att vara uppe längre än 22 nu för tiden är verkligen att chansa haha. Kan ju bli att Liam vaknar vid 05 just den morgonen och då kan det lätt bli lite segt att orka med dagen.

Igår var det bowling och vi har fått lite dille på det för vi drog iväg och bowlade idag oxå. Det finns en bowlinghall i bya så nu slapp vi åka långt för det nöjet. Jag kom sist och spelade väldigt svajigt, vilket ju inte riktigt passar sig i bowling. Men det var kul ändå. När man väl lyckas få till en strike eller spärr så är man ju i extas. (inte så ofta men ändå haha)

Mamman min stannar till på fredag så vi har en hel dag kvar att hitta på något roligt på. Vi pratade lite löst om Stellas Lekland. Får se var det bär av imorrn. Om det bär av någonstans. Vi kanske bara myser sista dagen i hemmets lugna vrå.
Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0