Inte i flera år väl?!

Vilken snöyra det har varit. Ska detta snöande aldrig sluta? Det har inte töat en gång sedan det började snö här i början av november!! Det är ju helt makalöst. Har vi mer snö detta året än förra? Det måste vara snudd på det iaf. Jag älskar snö och tycker det är hur mysigt som helst men nu tycker jag att vi kan säga stop och så kan det vara så kan det räcka med det vi har. Hur ska all denna snö hinna smälta så att vi kan få en fin vår? Det kanske inte blir någon vår i år på grund av all snö...

Fredrik körde iväg för en stund sedan. Han ska hem till Mia och Johnny och hjälpa de stackars sjuklingar med snöskottning upp på deras verandatak. Hoppas Fredrik tar det försiktigt så han inte rasar ner. Iofs så är det väl mjukt att landa i all snö :) Efter snöskottning ska han på bandy så jag och Liam är helt själva idag. Om det håller upp med snöandet så blir det nog en pulkatur i eftermiddag. Kanske bort till kiosken för att inhandla lite proviant :)

Just nu försöker jag får Liam till att sova. Han fortsätter sova pissigt på nätterna och är tröttis på dagarna. Men jag vill inte att han sover för mycket på dage ändå för det hjälper knappast honom till att sova mer på nätterna. Fredrik googlade vårt nattbekymmer och såg då att det var väldigt många ungar som gör så och vissa gjorde så i flera år. Låter såklart inte så spännande och jag hoppas innerligt att så inte är fallet med Liam!
Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0