Lite empati

Guuuuuud, jag är så trött att mina ögon går i kors! Hela dagen har jag kännt mig pigg och inte alls märkt av en natt utan sömn. Men när vi kommit hem och jag slog ner rumpan i soffan så kom tröttheten som ett mail i inboxen. Men innan jag lägger huvudet på den svala kudden så måste jag ju gå igenom alla bloggar, facebook, aftonbladet och sedan kolla på På Spåret. Sen kanske jag har tid för lite sömn oxå. Det är Fredrik natt och min morgon så jag hoppas på ordentligt med sömn inatt.

Idag tog vi en tur in till staden för att kolla in en bil till mig som jag kan ha när jag kör till jobbet. Det blir ett måste att ha två bilar så länge jag har en bit till jobbet. Lämning och hämtning på dagis blir krångligt annars. Så nu spanar vi bilar för fullt. Efter det och lite shopping så drog vi hem till familjen Larsson. Det var verkligen skönt att få komma ut idag, både för mig och Liam. Liam och Adam spatserade omkring och lekte på Adams rum medan föräldrarna var uppdelade i två läger för att snacka massa skit och vettigt.

Adam hade en fin docka som kallas empatidocka och jag blev genast sugen på att köpa en till Liam. Jag har velat köpa en docka till honom länge men det har aldrig blivit av. Men nu har jag beställt en empatidocka:

En Elias blev det.

storlek som en bebis

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0