Lite handboll och lite nytt

Oj, jag hade inte en aning om att det var handboll idag igen. Men som tur var så hade jag det på 4:an så jag fick syn på det nu precis innan matchstart! Sverige är ju redan klart för avancemang men varje match är viktig så det är bara att fortsätta kötta såklart!

Idag var det premiär för mig inne på en annan avdelning på förskolan. Jag är ju anställd som extrapersonal eftersom vi på vår avdelning snart är 40 barn!!! Det funkar ju bra i och med att lokalerna är som dom är. Det är en gammal skola och därför har vi väldigt många rum på varje avdelning vilket gör att det inte känns av att det är så pass många barn. Men iaf, när de andra avdelningarna har planering på tisdagar och onsdagar så hoppar jag tillsammans med två andra in och tar hand om de barnen. Så idag var det första gången och det gick bra. Alla barnen är så öppna och väldigt framåt så det har inte varit några bekymmer. Vi får se hur de är på den andra avdelningen imorrn, om det är lika "lätt" där :)

Fredrik och Liam hade finbesök (Fredriks egna ord) idag. Robert och Adam var här och lekte med dom. Det är verkligen skönt att Fredrik och Liam inte bara ugglar här hemma helt själva utan gör lite. Och när papporna nu är pappalediga samtidigt så är det ju perfekt att träffas och leka lite.

Det är tur att vi har småttingar på jobbet så att jag får lite bebismys där när jag är borta från min kille om dagarna.

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0