Till akuten och tillbaka


Vi har haft lite sjukstuga i helgen och vi har det fortfarande. Liam är mycket bättre men nu har det blivit min tur att tampas med sjukan.

I fredags var det som värst för Liam. På kvällen började han andas jättefort (vi räknade till över 80 andetag/minut) och han hade 39,5 i temp trots alvedon. Så Fredrik ringde till sjukvårdsupplysningen och efter en massa frågor så tyckte hon att vi skulle åka till akuten med honom. Så det gjorde vi. Doktorn klämde och kände, tog temp, kollade syreupptagningen och blodprov. Liam var jätterädd och skrek som en galning varje gång de skulle göra något. Men han hämtade sig fort igen.

Allting var som det skulle när man har en ordentlig förkylning :P Så efter två timmar fick vi åka hem igen.

När vi åkte dit satt jag och tittade på Liam hela resan och var verkligen på riktigt rädd att han skulle  sluta andas. Så tungt och snabbt som han andades. Det såg så jobbigt och ansträngt ut.

Men på lördagen var han igång igen. Han har en hosta som är lite otäck men allting håller på att bli bättre. Jag har kanske tagit över lite av det jobbiga :) Förkyld, ont i halsen och örat och allmänt hängig. Jag har varit hemma från jobbet idag och kommer vara hemma imorrn oxå. (såklart har jag tappat bort min smaklökar någonstans oxå så äta är mindre intressant)
Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0