En dag bland lego

Första karusellen och det var en tung en. Vi fick dra oss uppåt själva för att få se den fina utsikten över parken. Trots svettdroppar så var det roligt. Liiiiite läskigt med höjden men det var bara att hålla masken och dra :)
Legopirater fanns det gott om.
Denna båtfärd tog vi. Det blev blött. Vi mötte andra piratskepp under färden och det var fritt fram att spruta med vattenkanonerna på fiendepiraterna :) mycket skoj och mycket blött
En eldsprutande röd legodrake
I väntan på drakfärden
Det var riktigt varmt hela dagen så en slush går alltid ner. Synd bara att jag sen glömde flaskan som Noel tänkt spara..
Båtfärd med hajar och strandsatta pirater
Ansiktsmålning... och det blev.....
En benknota med blod. Blodet var väääldigt viktigt enligt Noel :)
Det känns ganska häftigt att ha varit på Legoland faktiskt. Vi trodde det skulle vara ännu mer i lego men det som fanns var imponerande. Vi hade ju otrolig tur med vädret och det gjorde att dagen blev ännu bättre. Vi åkte så mycket karuseller som vi hann med men vissa karuseller var det 30 minuter kö i så det gjorde att vi inte hann med exakt allt. Noel verkade helnöjd :) Eftersom det tog nästan 3 timmar att köra dit så fick Liam stanna hemma. Det fanns inte så mycket karuseller för honom heller så det var bäst så. Nästa gång ska han få följa med och åkam massor :)
Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0