Lokalkändis


Gårdagen var ganska lugn här hemma. Det var min morgon med Liam ochvi började med en promenad med vagnen. Så tyst och skönt tidigt på morgonen. Liam satt så fint i vagnen. Han har en förmåga att bli lite uttråkad när vi går på långpromenad men igår gick det bra. När vi sen parkerat vagnen så fick Liam syn på sin trehjuling och då var det bara för denna snälla mamma att spänna fast unge herrn vid den istället och bege sig ut på ännu en promenad. Varför betalar jag för ett gymkort egentligen? :P

Fredrik fick hjälp av Krille med att gräva ner en slang för fiber och under tiden fick jag och Liam roa oss själva. Förmiddagen spenderade vi intill grabbarn iofs. Liam var ganska intresserad av deras fixande och donande och ville gärna hjälpa till :)


"Så här ska ni göra grabbar"

<3

För någon dag sen så ville Liam leka med Leo och Leo är ju inte sen att hänga på. Synd bara att katten är lite hård i nyporna så Liam tå fick sig en omgång med vassa klor. Hela morgonen sen så varje gång Leo kom i närheten av Liam så stannade Liam upp och sa "aj aj" :) Men på eftermiddagen var all agg bortglömd och det var kul att jaga katt igen

Härligt att sitta i högt sommargräs

På eftermiddagen skulle de stora grabbarna spela tennis och  jag och Liam var lite uttråkade så då tog vi bilen in till staden istället för lite sen lunch och shopping. Inget botar två uttråkade själar så bra som lite shopping :)

På torget köpte vi en glass och mumsade på.

Där fanns det "batten" "pippi" och "biiiiil"

Medan vi mumsade på glass så kom två personer från Nya Lidköpings Tidningen fram till oss och ville ställa frågor. Jag ville mest bara sjunka genom jorden men sa ju snällt ja. Dom ställde frågor om den nya lagen där polisen får bötfälla folk som de ser slänger skräp. Dom frågade vad jag tyckte om det och sedan tog de en bild. Idag var jag med i tidningen :P haha, så nu är man lokalkändis oxå. Tur att vi inte har tidning så jag kan låtsas som inget.... ;)

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0