En liten odör

Det luktar bajs inne i datorrummet. Liam påstår att det inte är han. Ett stort och rungande "NEJ" och massa huvudskak fick jag när jag frågade. Katterna som lagt av en rökare kanske.... tror jag vet vilken blöjrumpa som är skyldig dock :)
Idag är jag mammaledig för vi har tid på barnmottagningen kl 11 för provtagning. Inte lönt att åka till jobbet varken före eller efter. Jag hade tänkt uträtta lite ärenden i staden oxå. Inget som jag kan avslöja här inne men ni får se senare vad jag haft för mig. Emmie följer nog oxå med. Liam ska iaf få leka lite på stora lekplatsen som liggetr precis vid sjukhuset. En lunch blir det nog oxå :)
3 dagar kvar att jobba denna veckan sen börjar vår semester. Den lockar verkligen. Jag har två veckor medan killarna har 4 veckor. Jag har två veckor till sen i augusti. Det blev så för dom behövde folk som jobbade under de veckor som avdelningarna är sammanslagna. Så jag ställde upp. Det handlar bara om 3 veckor så det kan jag stå ut med. Så först semester i 2 veckor, sen jobbar jag 3 veckor och sen 2 veckor semester igen. Blir bra tror jag :)
Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0