Prickigt och bakigt

Ja med tanke på hur vår natt var så hade vi väl inga stora förhoppningar om denna dagen. Liam vaknade 100 gånger inatt och var jätteledsen. Han fick sova hos oss men han fick aldrig någon ro. Usch vad svårt det är när man inte vet vad man ska göra för att han ska ha det bättre.

Under dagen har det varit väldigt upp och ner. Som det ser ut nu så är det nog vattkoppor som är boven i detta drama. Fullt med pricka runt munnen och lite upp på näsan. Sen har det kommit lite prickar på ben och armar oxå. I munnen har han oxå och det är dom som är jobbigast. Vi får se imorrn hur det ser ut. Vattkoppor eller något annat.... Höstblåsor tippar jag på annars men det hade han för några veckor sedan och det var inte så här riktigt.

Emmie och Noel har varit här idag. Vi hade planerat in bakning idag. Julen är ju här nu och det var dax för julbak. Så julskivan sattes igång och sen satte vi igång. Först de obligatoriska lussekatterna. Första plåten blev lite väl mörk men goda ändå. Andra plåten blir perfekt.
Sen gjorde vi en nying. Jag hittade receptet på en blogg jag följer och jag tyckte det verkade lite skoj. Chocolate Chip Cookies med pepparkaksdeg. Heltokigt kan man tro men dom var riktigt smarriga :)

 

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0