Illamående


Jaha, den här jobbdagen blev inte som jag tänkt mig. Den blev väldigt kort. Jag kom till jobbet kl 8 och mådde fint. Efter en timme började jag må illa men tänkte att det nog skulle gå över. Men det gjorde det inte utan det blev snarare värre. Så efter ytterligare en timme så blev jag beordrad att åka hem. Det är väldigt många barn som har eller har haft magsjuka och nu imorse var den en som fick åka hem efter en kaskadspya. Så dom ville inte ha mig kvar helt enkelt.

Så jag har varit hemma igen och någon gång under eftermiddagen så försvann illamåendet. Det kommer och går lite men inget som påverkar mig. Så det var falskt larm som tur är. Imorrn är det jobb igen. Nu fick jag inte ha min samling heller. Lite besviken över det. Det hade iofs inte blivit någon samling även om jag inte åkt hem. Alldeles för många barn borta tyvärr. Jag hoppas denna veckan är det sista med magsjuka!!!

Liam hade dessutom varit lös i magen på dagis men jag tror inte det är något. Han har varit som vanligt här hemma.

Imorrn hoppas jag att jag får hälsa på Matilda på sjukhuset. Blir inte förrän efter kursen vid 17 men bättre sent än aldrig heter det väl :P Får se vad Matilda tycker om mina planer dock. Skickade precis ett mezz till henne.
Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0