Hotfull var jag.......

 
Igår fick jag nog och ringde a-kassan igen. Jag kan inte påstå att jag förväntade mig några stordåd eller förståelse eller ens något vettigt alls. A-kassan är ju inte kända för något av det där. Men jag ville ringa och gnälla och påpeka hur länge jag faktiskt väntat på ett jävla besked och att pengarna tryter. 
 
Ja ni vet hur man laddar upp inför sådana samtal. Man målar upp en bild av hela diskussionen. Fy fan vad jag ska skälla och jag ska minsann säga det och det och det och då kommer personen inte kunna säga något och jag kommer vara så arg. Sen avslutar jag det hela med att läsa lusen av hela systemet och sen slänga på luren!. HA!!!
 
Hej jag heter Elin och jag.. eeeh... jo.... jag undrar hur jag ligger till? Ja menar, ser det ut som att jag kommer få besked snart?
 
Väldigt hotfull var jag som du kan se...... 
 
I vilket fall, hon var urtrevlig och försäkrade att hon skulle jobba med mina papper idag (igår då) eller idag (idag då). Blåögd som jag är så trodde jag heeeelt på detta. Hon verkade så trevlig och som att hon faktiskt brydde sig om mig. 
 
Vet inte om hon gjorde det eller om det var så att det faktiskt var min tur nu. Jag fick besked igår :) Så snart får jag mina pengar oxå. Underbara Annika Svensson på lärarnas a-kassa. Tack!!! 
Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0