Närmar oss slutet...

   
Idag gick vi in i vecka 36. 5 veckor kvar och jag känner verkligen inte för att vara gravid mer. Jag är sjukt trött på det. Lufsar fram som en gravid elefant, får rulla ur soffan (eller ännu bättre, Fredrik puttar eller drar upp mig), jag kan knappt sitta normalt för då är det någon som kilar in en kroppsdel mellan revbenen, i och ur bilen går lagom smidigt, halsbränna för jämnan, ömma fötter, ont i ryggen, svettas som en maraton löpare, kissar MINST en gång i timmen och en snygghetsfaktor på -10! Någon som vill byta? 
 
Några inköp till har gjorts iaf. Mamma och pappa ordnade ett badkarsskötbord på blocket, babyskydd får vi låna, babysitter är inköpt (jäkligt billig sådan) och kläder har farmor och farfar köpt på Gekås. Jag kan inte ta åt mig äran för speciellt mycket utan istället är jag tacksam för all hjälp vi får. 
 
Kläderna från Gekås. När jag var där och handlade inför Liams ankomst så var det en söt giraff som stod för temat på de flesta kläderna. I år verkar det vara en liten kanin. Gekås är perfekt när det gäller de neutrala kläderna. Får mycket för en billig peng. Så kan man spendera desto mer när man vet om det är en pojke eller flicka. 
 
I klädväg ska vi iaf klara oss de första månaderna. Jag organiserade lite häromdagen och fick upp Liams bebiskläder. Där fanns mer än jag kom ihåg. Då kan vi ta det lugnt med shoppandet i början iaf. Känns bra.
 
 
 
 
 
Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0