Off the road


Vilket off-humör jag är på idag. Inte kasst humör utan jag vill verkligen inte göra något annat än ligga i sängen och stirra upp i taket. Tyvärr så är inte mina killar så självgående att det är möjligt att göra det en hel dag. Då skulle dom nog inte riktigt veta vad dom skulle göra. Dagen är jäkligt seg och jag vill bara att den ska ta slut och att imorrn blir en bättre dag.

Just nu är Fredrik på bandy och jag och Liam får klara oss själva. Vi är inte alla överens om vad vi ska hitta på dock. Jag vill cykla å han vill leka med bilar å glo på youtube. I några sekunder emellanåt så vill han cykla men när vi gör oss redo så ändrar han sig och hittar på något annat istället som inte jag känner för. Som att leka med dom där bilarna. Jag är så trött på bilar och alla olika billekar. Tyvärr så är ju sonen överdrivet tokig i just dessa lekar så det blir ju en eller annan lek med bilar om dagarna. Nu har jag beordrat honom att leka själva och lämna sin stackars mor ifred en stund. Funkar för tillfället.

Vilket kön bebis i magen än har så hoppas jag innerligt att denne lille människa hatar bilar och bara leker med dockskåp :)

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0