Temperaturen är inget vi in klarar av


Jag och Liam är nyss hemkomna efter en tur med pulkan. Det är helt omöjligt att åka i backen än men när man har en mamma som gärna agerar häst (ser det som ett träningspass och känner hur kilona flyger av mig) så är det ju rätt skoj ändå. Speciellt när man får lasta pulkan full med isblock (ännu fler kilon flyyyyger) som sen lastas av vid vår trappa. Jag tror han håller på att bygga en snöigloo åt oss :)

Idag har jag fått upp det mesta av julgrejerna. Jag tycker att jag packa upp mindre och mindre för varje jul. Less is more kan jag nog tycka när det gäller julsaker. Sen är jag inte nöjd med mina gamla grejer utan skulle vilja förnya. Men det är så dyrt!! Så det blir aldrig av. Stjärnor och stakar i fönsterna är det viktigaste och sen kan det få titta upp några tomtar på väl utvalda ställen.

Om en timme är det dags för mig att göra något jag inte gjort på länge. Mitt första spinningpass på nästan ett år. Om jag längtar? Som fan!!! :) Får se om jag kan gå ut ur salen sen eller om jag krälar.... Skoj ska det bli iaf!!!

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0