31 januari

Snart är februari här. Jag tycker att januari har segat sig fram. Kan vara för att jag knappt jobbat de senaste tre veckorna. Då går det långsamt. Nu vill vi ha vår. Jag är trött på kylan och alla tjocka tunga kläder som man måste ha på sig. Det är så kallt inomhus på jobbet oxå så det är mycket kläder som gäller hela tiden. Vi kan alltid hoppas på att mars chockar oss och är en vårmånad för en gångs skull :)

Jag är stolt idag för jag fick till ett träningspass här hemma. Crosstrainern fick jobba lite. Perfekt att köra ut den i vardagsrummet och kolla på ett inspelat avsnitt av hemmafruar i Beverly Hills. Tiden går så mycket fortare når det finns något att glo på när man tränar.
På torsdag har de videospinning på gymmet. Då kollas det på film eller serie under passet. Har funderat på att prova det. Kan nog vara skoj och framförallt annorlunda :) vi får se!

Liam mår bättre men självklart är vi hemma imorrn oxå. 48 timmars regeln. Men imorrn ska vi nog våga oss ut för lite lek. Vågade inte det idag då jag inte visste om det skulle hända någon olycka i någon ände....

Nu ska jag mysa med Lisa och be för att det blir en natt med mycket sömn.

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0