Kroppssmör a la brasilianska nötter

 
Finns det någon kroppslotion som slår Bodyshops sortiment? Nä!!! Det är skitbra för kroppen och för torr hud gör den ju underverk och dessutom så luktar dom gudomligt. Min stora favorit var länge kokosvarianten. Men så förra sommaren gav Emmie mig Brazil Nut och jag vart hooked. UNDERBAR!!!! Tyvärr så ingår den inte i deras sortiment längre och för några dagar sedan skrapade jag bort det sista kladdet i burken. Sorg! Fet sorg. Vad gör man nu när den inte går att få tag i längre??? Återgå till kokos? Men den är ju inte i närheten så gudomlig som de brasilianska nötterna..... 
 
Men så fick jag ett presentkort och tänkte att jag skulle ge det en chans. Traskar in i affären och spanar. Och där är dom ju, de brasilianska nötterna!!! En hel höööööööööög bara till mig!!! Och för en billig peng. Gud har hört mig. 
 
Två brasilianska, en papaya och en mandel. Här ska det smörjas in med kroppssmör. En liten vattenmelon läppglans fick följa med oxå. Allt detta för ynka 400 riksdaler. Herreminjeeeeeeesus vad jag fyndade! 
 
De brasilianska nötterna finna tydligen inte i deras sortiment vanligtvis men dom slängs in och reas ut lite då och då. Märligt märkligt!
Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0