Midsommarhelgen med oss

 
Inget bloggande under denna midsommarhelg precis. Har passat på att njuta till fullo av de senaste dagarna som har bjudit på mycket gott sällskap och massor med god mat. 
 
I torsdags så firade jag och min käre make att vi har varit tillsammans i 10 år och inte blivit tosiga på varandra alltför många gånger haha. 10 år tillsammans och 9 av dom har vi bott ihop. Jag känner mig allt lite gammal som haft stadigt sällskap såååå länge :) Men så tänker jag på att det gäller att stå ut 40-50 år till och då blir jag svettig ;) Näe, kanske inte svettig men det är fan strongt att lyckas hålla ihop hela livet så klarar vi det utan att hata varandra så räknas det allt som en bragd. Jag hoppas på detta men det är inget jag tar för givet. Det är lång tid.
 
Jag bjöd med Fredrik till Bakgårn men jag var lite orolig att han inte skulle gilla det. Han kan vara lite kräsen när det gäller nyheter. Men han gillade det och tyckte att vi borde gå dit fler gånger. Självklart blev det tapas även denna gång och det var himmelskt! 
 
Himmelska tapas!!
 

Midsommarafton firade vi mer Fredriks släkt ute i stugan på Kållandsö. Vi hade ju verkligen tur med vädret. Det var fint hela dagen men sen när vi kommit hem och landat i soffan så öppnade sig himlen. Perfekt!! Midsommarfirandet ute på Kållandsö är alltid mysigt. En stoooor midsommarstång reser dom, sen är det dans, tävlingar/lek för barnen, lottdragning, fika, och godisregn. Liam totalvägrade att dansa. Han illtjöt hela tiden så i år fick vi strunta i det. Men godiset gick hem :)
 
 
Och midsommar avslutas med min födelsedag idag :) Jag har blivit firad hos svärisarna där vi har grillat och jag tog med mig en tårta som jag faktiskt gjort själv. Pluspoäng på det :) Blev en riktig sommartårta som mamma alltid brukar göra. Glömde dock ta bildbevis på min skapelse men ni får tro på mitt ord: den var riktigt god och allt åts upp! 
Så nu är jag 28 år ung och älskar livet. Det kan inte bli bättre än så här känns det som
Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0