Nu tar vi påsklov

Mardrömmen som jag drömt blev nu på morgonen sanning. Snön yr omkring utanför fönstret och det är ett faktum att vintern inte har släppt sina klor om oss. Nu hoppas jag bara att Lisbeth på jobbet har rätt: från det att våren börjar göra sitt intåg så ska det snöa tre gånger innan våren verkligen får komma fram. Då är detta tredje gången och vi kan börja se fram mot vårväder alldeles snart!

Nu har vi påsklov här hemma. Jag och Fredrik har semester en vecka nu och på tisdag åker vi ner till Skåne! Jag har inte varit nere i underbara Skåneland sen i somras så jag längtar verkligen på att få sätta ner mina fötter på skånsk mark :) Att träffa Sandra kommer vara extra spännande denna gång. Den 17 mars fick dom nämligen en ny familjemedlem och jag ser verkligen fram mot att presenteras för denna lilla minimänniska! Ska självklart bli kul att träffa den större personerna i familjen oxå. Det ska bli kul att träffa de andra i Skåneland oxå. Vi kommer ha att göra som vanligt!

Och vi går ju inte sysslolösa fram till dess. Mamma och pappa är ju här så vi har sällskap i vår väntan :) Idag blir en mysig dag!

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0