Fredrik har piffat


Här sitter jag och biter på naglarna när jag tittar på Sveriges landslag i ishockey möta Tjeckien i kvartsfinal. Jag har inte varit det minsta intresserad detta VM men nu när Fredrik slog på det så tändes det minsann en liten gnista hos mig. Inte fan kan vi ta stryk mot dessa "tjeckianer"! Underläge 1-2 just nu....

Jag och Liam har varit med Emmie och Noel i Skövde på Stellas Lekland. Massa fart och spring som alltid! Under tiden så gjorde Fredrik en minirenovering av vårt badrum. En väldigt efterlängtad sådan. Ut med under-och överskåp, handfat och blandare i badkaret. Så mycket fräschare än vad det andra var. Vårt badrum är hyfsat nygjort men när det gäller just skåpen så vet jag inte alls hur de förre ägarna tänkte. Så fult och tråkigt.

Nu är jag helnöjd!!

Imorrn lämnar jag och Emmie alla våra pojkar hemma och styr kosan mot härliga Skåneland! Det är bara en snabbvisit över helgen men det ska bli så skönt. Huvudsyftet med trippen är Tjejmilen i Hässleholm på söndag. Nu ska vi få se om vi har tränat tillräckligt :) Erica och mamma ska oxå joina oss runt.

Vad skönt det ska bli med sovmorgon en hel helg :)

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0