I böljan blå


Ja, nu blev jag så där hiskeligt sugen på att ta tag i min okunskap gällande matlagning och se till att det blir till kunskap istället! Usch, jag är så feg när det gäller matlagning. Finns det något tråkigare än när man misslyckas i köket? All tid och hopp om att lyckas spolas ner i vasken... då är det helt enkelt lättare att fortsätta med de välbeprövade recepten och slippa avsluta dagen med macka och mjölk.
Ja, ikväll har jag sett Julie and Julia. Underbar film. Meryl Streep är helt outstanding i rollen som Julia. Hon gör den helt perfekt. Obetalbar!!! Jag vill laga en massa grytor och goda efterrätter. Känna doften av underbar mat varenda dag.
Jag kanske skulle se till att utmana mig själv en dag i veckan och prova ett recept som jag aldrig gjort förut... Bara våga!

Idag har jag och Liam varit och badat på äventyrsbadet i Skövde tillsammans med Emmie och Noel. Jag skulle kunna åka dit varje dag med Liam bara för att få se hans lyckliga ansikte. Han gick omkring och trallade där hela tiden. Han var så glad och sken som en sol hela tiden. Jag önskar att det hade varit tillåtet och möjligt att filma honom. Det hade varit kul att se på senare. Min lille fisk :)

Nu ska jag krypa längre ner i det täcket och kalla på John Blund. Det är min tidiga morgon imorrn och om jag känner min son rätt så börjar den vid 06.00.

Natti på dig!

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0