It is what it is.

 
Killarna har precis åkt iväg för att handla lite. Visst är det jobbigt är kyl och frys är hyfsat fulla men det finns ändå inget att äta. Inget som man faktiskt vill ha! Men nu ska det fyllas på så att vi kan få lite käk denna veckan oxå.
 
Vi har precis tagit en promenad och Vera ligger och sover i vagnen. Första promenaden som hon var nöjd. De andra har det börjat tjutas under. Förmodligen lite magknip bägge gångerna. 
Annars är hon så snäller. Det protesteras när det dröjer för mamma med att slänga fram mjölkpaketen och hon kan kinka lite när det ska sovas på kvällen. Men annars är hon väldigt nöjd med tillvaron. 
 
Jag måste erkänna att det är mycket mer avslappnat med Vera än vad det var med Liam. Med Liam var ju precis allting nytt och varje dag kändes det som att man ställdes för något nytt och lite läskigt. Men med Vera känns att helt tvärtom. Vi vet vad det innebär att ha en spädis och det är inget som chockar eller oroar oss. Vi tar en dag i taget och stressar inte upp oss för något. Vi vet att det finns inga krav på att allt ska vara perfekt. 
 
Känslan i kroppen är skön och lugn.
Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0