Dags för en ny jävla vecka.....

 
Huset är väldigt lugnt nu. Man och barn är ute i Lovene och får mat och lek medan jag får stanna här hemma och bara ta det lugnt. Det upplägget klagar jag inte alls på. Jag har precis tagit en promenad i det väldigt fina vädret och tusan vad skönt det var med friskluft. Det är inte mycket som slår krispet i höstluften!! 
Jag ska erkänna att med en promenad hoppas jag få igång en förlossning. Mina förhoppningar är väl inte skyhöga men något måste jag göra. Tyngdkraften ska vara en god vän till förlossningen har jag hört så ge det en chans är väl aldrig fel. 
 
Idag går vi även in i vecka 42. Vad tycker vi om det? Tjaaaaaa, det kunde ju varit vecka 43..... ;) På tisdag ska jag till barnmorskan igen och då hoppas jag på att hon kan utföra mirakel. Hon lovade inget men hon skulle försöka sa hon. Om inte det lyckas så är det till sjukan för alla möjliga kontroller för att se så att bebisen har det bra där inne och har den det så är det bara att fortsätta vänta.
 
18 dagar får man vänta innan de gör något.
18 dagar...
den som kom fram till det måste antingen vara man eller barnlös.
Kommentarer
Postat av: Sandra

Be om en hinnsvepning. Det sätter säkert igång det. Gör inte jätte ont men det är klart det känns. När ja kom in på förlossningen gjorde de en efter ett par timmar, kommer inte ihåg varför igentligen, allt höll ju på.... Vet bara att bm sa till mig när hon kollade hur mycket öppet det var att "nu ska jag göra en sak" sen gjorde hon det samtidit som hon sa "nu va jag inte snäll" men det satte extra fart på det hela så det var värt det. Vet de som fått det gjort på MVC när de gått över tiden o sen startar förlossningen. Om det nu inte startar innan du ska dit *håller tummarna* Kraaam

2012-09-30 @ 20:40:26


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0