God morgon denna söndag!


Vi säger God Morgon från en smulprydd soffa. Efter en frukost i den så ser den allt annat än fin ut. Extra härligt när det är äggkletssmulor. Det ska städas idag så det får bli en extra grundlig sanering av soffan helt enkelt.

Dåligt med bloggande i helgen men dagarna och veckorna går jäkligt fort nu och dagarna känns så korta. Positivt i dessa tider givetvis men jag trodde det skulle snigla sig fram nu. Men så känns det inte alls.
Iaf, i fredags efter jobb så for vi alla iväg till Vänersborg för att kika på bil. Fredrik hade äntligen hittat miljöbilen som han sökt efter så vi var tvungna att åka och ge den en chans. Bilen får en ordentlig chans för papper blev påskrivna och nästa helg har vi nog en ny bil. Nu blir vi återigen en del av Volvofamiljen! Känns mycket bra!

Igår var vi i stan och kollade på ny häck. Vi och grannen beslutade att häcken mellan våra tomter har gjort sitt och den är ett minne blott. Nu ska vi bara enas om vad vi vill ha istället. Jag och Fredrik kan ju inget sådant men igår kikade vi och hittade några. Får se vad grannen säger.

Idag blir det städ och Fredrik ska på bandy. Jag hoppas på en promenad om vädret tillåter detta.

På återseende :)

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0