All work and no rest

 
Imorse for Fredrik iväg för att arbeta far far away. Jag kommer aldrig ihåg var det är han är men han sover borta och det är inte runt hörnet. Så mycket vet jag ;)
 
Nu kommer det vara några lite jobbigare veckor för oss i familjen Andersson/Sahl. Fredrik kommer att arbeta borta i 2 månader framåt nu och jag och kidsen kommer att få klara oss själva. Denna veckan är det bara till imorgon men framöver kommer det att vara måndag - torsdag. Sen är han ledig fredag - söndag. Nu vet jag ju att det är under en inte allt för lång period men samtidigt så är det inte så att jag är överlycklig över det. Det kommer nog bli tufft vissa dagar och jag kommer vilja sälja ungarna på blocket typ. All cred till ensamstående föräldrar helt klart! 
 
Men vi får ta en vecka i taget och bita ihop när det blir lite jobbigt. Det kommer såklart gå fint men let´s be real, det är tufft och jobbigt att vara själv med två ungar 24/7. Och Fredrik kommer dessutom vara tvungen att arbeta riktigt mycket så det är ju knappast så att han har det lugnt och skönt där han är. Vi får väl se hur trötta vi är efter denna perioden :P
 
 
Let´s work work
 
Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0