Vera10 månader

 
Vår lilla Vera har ju hunnit bli 10 månader nu. Börjar bli tjatigt att skriva att tiden går fort men för tusan den går så in i bombens fort nu. 
 
Hon går omkring. Hela tiden. Går och går och går. Ja inte utan stöd naturligtvis. Men det gås runt bord, soffor, sängar och med gå-vagnen. Hon är verkligen en hejare på det och naturligtvis väntar vi med spänning på att se henne våga släppa taget :) 
 
Annars har det inte hänt så mycket. Hon är fortfarande en bestämd men väldigt nöjd dam. Maten går si så där tyvärr. Det serveras varje dag och ena dagen äts det hyfsat andra dagen i stort sett inget. Hon äter aldrig bra när det gäller mat dock. Gröt, välling, puré, bröd och banan är något som går bra. Men, jag har insett att hon svälter ju inte. Hon äter det hon behöver och någon gång i framtiden så blir det kanske bättre. Eller så är det så att hon inte kommer vara så stor i maten och även vara kräsen. 
 
Hon pillar på allt. På precis allt. River ut varenda pryl ur lådor och skåp och sedan kryper hon vidare mot nästa mål. Och allt ska in i munnen. Stort som smått. Som tur är så har vi det väldigt bra barnanpassat sedan tidigare och Liam har inte mycker smått på sitt rum heller. För Liam rum är rena paradiset för fröken V. Oj oj oj vad där finns grejer och riva i och fram! Så det finns att städa här hemma.
 
Älskar: Att sjunga i bilen. Eller snarare att höra sin egen höga stämma. Hon ser lika fascinerad ut varje gång hon kommer upp i de riktigt höga tonerna!
 
Hatar: Att bli torkad. Det leder fortfarande till utbrott.
 
Hobby: Gå omkring :)
 
Mål i livet: Att kunna ta sig fram lika fort som brorsan. För då jäklar ska han få en riktig match när det jagas!
 
 
 
 
Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0