Det känns så bra det här

 
 
Nu är det alltså officiellt. Jag är anställd. Jag har ett jobb :) Igår var jag på min arbetsplats och skrev på avtal, fick en rundvandring och fick prata med både chef och en av mina kollegor. Jag har en så fantastiskt bra känsla i magen! Chefen är väldigt tydlig med att det känns väldigt bra och kollegan som visade mig runt och som jag pratade med var så omtänksam och trevlig. Jag tror inte att det kan kännas bättre än så här. Jag ser verkligen fram mot att börja jobba :) 
 
Jag fick även mitt schema. Jag kommer ju jobba 75 % och det är jag så nöjd med. Både för mig och kidsen så är detta det bästa. Schemat rullar på 3 veckor och två av dom så är jag ledig på fredagen. Har både långa och korta dagar, tidigare morgnar och lite senare. Helt i min smak då jag gillar när schemat har variation. 
 
Denna veckan är den sista veckan som jag är mammaledig. Eller ja, jag är mammaledig fram till jag börjar jobba ju men Fredrik är nu ledig i två veckor och sen är det inskolning av Fröken V och sen drar det igång. Jag måste verkligen se till att inte glömma bort att verkligen njuta av dessa veckor, precis som jag gjort det senaste. Inte bara se framåt mot jobbet. 
 
Det känns så bra det här :)
Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0