Låt oss njuta!

 
 
 
Elin ikväll.
Känner mig ungefär lika pigg som jag ser ut. Fasikens vad en vanlig förkylning kan däcka en! Nej, jag tänker inte förvandlas till en gnällig kille och oja mig. No No No :P Jag är kvinna nog att hantera min förkylning haha.
 

Sista måndagen för i år. Året har verkligen både rusat iväg och segat sig fram. Det har haft både toppar och dalar men som mammaledig måste jag säga att det varit väldigt skönt. Tänk att vi föräldrar faktiskt har den möjligheten, att vara hemma med våra barn så länge. Tänk att behöva lämna bort sitt barn efter bara några veckor/månader för att börja jobba. 
Men nu är det bara en dag kvar av detta år och sedan drar allt igång igen. Jag kan känna en viss ångest. Ångest över att allt tar slut. Men samtidigt så är det början på något nytt. Något som känns kul och spännande. Vera ska börja på förskola, det känns ju både jobbigt och kul. Jag ska börja jobba igen! Känns kul kul kul! 
 
Men först ska vi fira in det nya året med vänner och sedan har vi en vecka till med ledighet innan det drar igång för oss! Låt oss njuta!
 
 
Fredriks födelsedagspresent har nu fått ¨fyllts¨ med inneboende. Tre små fiskar som bär namnet Ville, Ville och Ville haha. Det hade varit namnet dom fått om Liam fått bestämma helt själv. Men jag fick förklara att det blir ju svårt när vi ropar på en av dom och alla kommer :P Så det blev istället Ville (såklart), Lukas och Tindra. Alla är namn på kompisar från dagis. Akvariet får stå inne hos Liam och det blev riktigt fint på hans bänk. Mysigt! Nu ska vi bara lyckas hålla Ville, Lukas och Tindra vid liv oxå!!!
 
 
Måste tipsa alla föräldrar om denna grej som Liam fick av Tomten. Nu kommer jag ju inte på vad det heter men man bygger iaf ihop olika banor som man sedan låter kulor rulla genom. Blir som en liten labyrint. Liam tycker det är helfestligt och även vi vuxna tycker det är kul att bygga.
 
 
 
Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0