Känslokallt på kärlekens dag

 
Först fettisdagen i tisdags och idag AllaHjärtansDag. Viktiga "högtidsdagar" bara flyyyyyger förbi utan att vi uppmärksammar dom ett skvatt här hemma. Stackars lille Liam, ingen spännande vardag här inte :P 
 
Fettisdagen missar jag jämt, vilket ju är märkligt eftersom den börjar firas så snart julen är över. Att folk inte kan lugna ner sig lite. Semlor är gottit men att det ska tävlas i vem som kan sätta i sig flest på kortast tid är väl till att överdriva. Vet inte folk att det är en kaloribomb för den delen. Goes straight to you hips!
 
Förra årets Alla Hjärtans Dag trodde jag skulle gå helt obemärkt förbi. Tills Fredrik kom hem med världens största blombukett och ett fint halsband i guld. Där fick jag så att jag teg minst sagt. Inte hade jag köpt något. Möjligtvis några gelehjärtan... och i år? Nä, jag har int köpt något i år heller. Romantiska Elin! Så hoppas jag innerligt att Fredrik inte har köpt något för då får jag dåligt samvete på riktigt. (fick ju dessutom en dator förra veckan......) Nä, idag ska det vara så känslokallt som det bara kan bli ;)
Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0