Trevligt med måndag igen


Kikar in här en snabbis innan vi ska hämta Liam. Jag vill blogga oftare men Vera är inne i en väldigt gnällig period. Hon sover dåligt på dagarna och när hon är vaken vill hon vara nära hela tiden. Utvecklingsfas möjligtvis! Nu sover hon på min avdomnade arm :)

Helgen har varit skön. Emmie kom med ett bra förslag i lördags. Att vi skulle bada. Så jag, Liam och Vera åkte till badhuset i Skara och badade med Emmie och Noel. Mycket bättre simhall där än i vår by!! Vi badar på tok för sällan med Liam. Han älskar ju det! Skärpning på den punkten!
Annars var det träning och bus i helgen. Löpning i lördags och sen körde jag box och styrka igår med Sandra. Kul att ha sällskap på gymmet nu. Speciellt på ett pass som box så man slipper boxas med instruktören :P
Ikväll är det BodyCombat och sen tar jag två dagar ledigt. Det kan kroppen behöva. Det är lätt att glömma att det är mindre än 4 månader sen jag födde barn och bara köra på. Men det tar lång tid för kroppen att återhämta sig och det gäller att ta det försiktigt och verkligen känna efter hur kroppen reagerar på träningen. Än så länge känns det jättebra och det hoppas jag det ska göra i fortsättningen oxå. För det är sååååå kul att träna just nu :)

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0