Vera 4 månader

 
4 månader sedan vi blev 4 stycken i vår lilla familj. Tänk redan 4 månader. Samtidit så är hon ju en sån liten plutt. Eller en stor lite plutt kanske är en mer korrekt beskrivning av vår flicka :) 
Idag fick hon smaka på något annat än mjölk. Lite banangröt fick det bli och jag tror faktiskt att hon var positiv till det. Lite småchockad men det är ju väntat ;) 
I veckan ska vi till bvc för att se hur hon växer, för växer det gör hon sannerligen. En härlig degmage och cellulitig rumpa har hon skaffat sig. En och annan bilring pryder hennes kropp oxå.
 
Älskar: Trots att det nu har käkats från tutte i 4 månader så har hon inte tröttnat på dom där två mjölkmaskinerna. Det är fortfarande det absolut bästa som skumpar på denna jord. 
 
Hatar: För några veckor sedan så fick hennes mamma för sig att det skulle sovas i vars en säng. Vilken urbota dum idé och det fick denna mamma veta och höra oxå. Nä minsann. Sova själv är för idioter. 
 
Hobby: Det här med höga toner har lagts lite på hyllan. Mest på grund av att något annat har hoppat upp överst på listan över saker som är fantastiskt goa. Nämligen att stoppa in hela sin hand, eller någon annans för den delen, i munnen och sen ska det sugas och slabbas ordentligt. Rinner det inte längs hela armen så gör man något fel. 
 
Mål i livet: Att få smaka mer av det där slajmiga som mamma bjöd på förut idag. Det måste undersökas närmare för att det ska kunna fastställas om det är något man skulle kunna tänka sig att byta ut någon mjölkmaskinomgång ibland. 
 
 
Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0