Bling Bling

 
Minus 7 grader kanske inte är något som får mig att hacka tänder men vår innetemp får mig att göra det. Det måste vara fel på något här hemma för nu är här kallt jämt. Tempen måste upp över 22 för just nu är här kallt som i en isbjörns rövhål :P Raggisarna har åkt på och jag hoppas det ska få upp tempen i min kropp. 
 
Eftersom det är fredag idag så är Liam hemma från dagis och förmiddags var vi iväg till leksaksaffären för att inhandla lite pyssel. Jag har ett armband här hemma som jag fått av Noel för ett tag sedan och det gillar Liam skarpt. Så nu har vi köpt lite pärlor och vi pärlade ett fint armband till Liam förut. Han är såååå nöjd och armbandet kommer nog aldrig åka av den lilla handleden igen :) 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag tycker det är lite tråkigt att alla pärlor är så "tjejiga". Varför kan det inte finnas en blandning av bilar, blommor, hjärtan, djur, stjärnor osv.  Finns säkert på nätet att hitta.
 
Vera gick inte lottlös när vi gjorde bya i förmiddags. Vi har ju en butik här som har fina barnkläder. Lite dyrare så jag handlar där inte så ofta men jag brukar gå in och leta efter lite reaplagg. Nu hittade jag fina bodys som funkar fint till vardags. Man kan inte ha för många eftersom det spys, dregglas och skits ner hela tiden!!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0