Vera 3 månader

 
Ja minsann, nu har lilltösa gått och blivit hela 3 månader. Hon blev det förvisso i torsdags men vem orkar vara petig lixom. Jag tänkte slänga in lite info om vår Veris eftersom det har frågats en massa:
 
Älskar: Tuttar tuttar tuuuuuuuuttar!!! Att ligga vid mammas tuttar är ju lätt det bästa som finns. På natten är det bäst om man får ligga upptryckt så pass nära att ens andningsvägar nästan täpps t
 
ills av massa tutte! 
 
Hatar: Asså det här om att inte plockas upp direkt när man markerat att man faktiskt tröttnat på att ligga själv, det går fet bort. Vill jag komma upp så är det minsann direkt, in om 15 sekunder.
 
Hobby: Två stycken faktiskt. Att gå upp i falsett är absolut en favvis. Ska det ändå pratas så kan man ju göra det så att aaaaalla hör en, inte bara dom som bor i samma hus!
Sen är det ju så gottit att tugga på dom små nävarna. Ujujujujuj, helst ska dom vara indränkta i massa saliv oxå, då är dom extra smarriga må ni tro.
 
Mål i livet: Att spränga rutorna med ett perfekt falsettskrik hade varit något det!! 
 
Vi var på bvc på 3 månadersdagen och nu har BebisLiam kommit ifatt lillsyrran. Dvs vid 3 månaders ålder så väger kidsen samma och är lika korta: 6800 g och 63 cm. Vera har varit större än Liam fram till nu men nu är de sida vid sida..... typ. 
 
Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0