Slut på lata dagar

 
Igår när vi var på väg till Stellas Lekland berättade Liam att han gärna ville åka till stranden och ha picknick där. Det nappade vi på direkt så idag bar det av till Svalnäs badstrand. Med oss hade vi allt möjligt gott. Alla fick välja vad dom ville ha i korgen så det blev en stor blandning.
 
Egentligen var det lite blåsigt för stranden men vi hade lovat Liam och det fick vi hålla. Det blev supermysigt och Liam badade till och med.Jag blev blå om läpparna bara av att titta på vattnet :P Jag och Vera hängde på stranden medan killarna badade.
 
 
Nu tror jag dock att det är slut på lata dagar vid stranden. Idag fick vi ok från stadsarkitekten och vi kan äntligen börja måla huset. Tänk att man inte får välja själv vilken färg man ska ha på sitt hus. Det var en ren tillfällighet att vi fick reda på att vi måste ha bygglov för att måla om!! Skandal egentligen. Men det är ju bara till att lyda. Böterna är lite dryga nämligen....... Men, vi fick ok så nu är det bara att fatta penseln och börja slita! Så, alla ni som har semester (och alla ni andra oxå) det är bara att komma hit. Vi har pensel till er alla. Ni kan få lite mat och dryck för besväret :) 
 
 
 
 
 
Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0