Vera 8 månader

och 2 dagar om vi måste var så petnoga.
 
Ja, hon fortsätter växa och frodas här hemma, lilla fröken V. En så skön unge som har nära till skratt alltid. Hon är en ganska nöjd bebis över huvud taget nu för tiden. Hon får hänga med mig och Liam på våra äventyr och det protesteras aldrig. Så länge hon får lite uppmärksamhet lite då och då och ibland även får vara med och käka lite sand eller knapra på en pinne så är det idel glada toner som ljuder.
 
Hon har haft en period då det varit lite småläskigt med främmande människor. Vissa har varit läskigare än andra. Men det verkar som att hon tyckte det var lite fånigt att börja böla bara för att ett okänt nylle trycktes upp i hennes ansikte. Nu tar hon det lite mer med ro. Det är perfekt om det okända nyllet har brillor för då kan man inleda bekantskapen med att grabba tag i dom. Det brukar bryta isen. 
 
Jag vågar knappt skriva det men nu hoppas jag att vi kommit till en vändning när det gäller maten. Jag plockade bort det helt i flera veckor för hon blev ryyyysligt förbannad så fort skeden närmade sig den lilla ihopknipta munnen. Matsituationen blev så trist. Men efter ett besök på bvc där jag kunde rådfråga så satte vi igång igen i måndags och det har gått helt ok. Små portionen har serverats och det har halkat ner alltihop. Låt oss hoppas att hon faktiskt känner för att smaka på annat än välling och gröt!!!
 
Älskar: Fjärrkontroller, mobiltelefoner, datorer ja allt som mamma och pappa håller kärt och är orimligt rädda om. 
 
Hatar: När hon rullat in under något, kilat fast sig i något eller på annat vis fastnat på sin väg framåt, ja då får vi minsann höra det.
 
Hobby: Äta på papper, tidningar, kartong ja allt som kan vara lite småfarligt när det ska ta sig ner i magen.... 
 
Mål i livet: Prata på så mycket som möjligt så kanske mamma, pappa eller brorsan till slut äntligen fattar vad tusan hon menar!
 
Snabbfakta:
 
Vikt: 8850 gram
Längd: 70,5 cm
Tänder: 3 st med en fjärde på g.
 
 
Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0