Vera 5 månader

 
En liten Fröken V har nu hunnit bli 5 månader. Tänk, snart ett halvår. Så stor redan men ändå en sån liten minimänniska. En glad liten skitunge är vad hon är. Hon har verkligen inte långt till skrattet och det räcker att höra pappas röst när han precis kommit hem från jobbet så får hon världens leende. 
 
Det äts ju gröt här hemma och nu börjar hon smaska i sig det rätt så bra. Igår kom hon på att det går ju att spotta ut den så det sprutar på mamma. Då skrattades det minsann.... Vi stressar inte med någon mat utan just nu är gröten ett gott mellanamningsmål. 
 
Älskar: Det dregglas ju en del och förut har det fått rinna så där sött ner för hakan. Tills för någon vecka sedan. För vet ni vad, det är rätt så jäkla kul spruta ut allt det där med hjälp av diverse olika munrörelser. 
 
Hatar: Vi håller det kort: Sova själv!
 
Hobby: Som 5 månaders bebis så finns det ju mycket som upptar ens tid men Fröken V:s absoluta fritidsaktivitet är just nu att tugga på saker. Den första tanden har kommit upp och nog kliar det en del. Då passar det att tugga på precis allt.
 
Mål i livet: Rycka ner sängmobilen står högt upp på listan iaf :)
Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0