Äkta Vänskap

 
VäderGudarna jobbar både med oss och mot oss dessa dagar. Vi har haft två fina dagar med mycket sol. Sen har det även varit många skurar där emellan. Gårdagen bjöd bara på regn och idag startas med en mycket grå himmel och regnskurar. Får väl vara glad för att vi inte har en massa uteaktiviteter på schemat nu.
 
Vera fortsätter med att vara en piggmört här i Skåne. Hennes dagar börjar kl 05,20 vilket jag anser är iaf 1 timme för tidigt. 2 timmar om jag ska vara petig.... Liam går inte upp före 08 så han sköter sig. 
 
Igår fick jag och Vera till en date med Maria, min vän från storstan :) Vi satt och pratade en massa minnen från barndomen. Det är kul att ha kvar en vän som jag har känt sedan vi "sket i trasor" typ. Vi har så många minnen ihop. Vi växte upp på samma gata och under låg-och mellanstadiet var vi oskiljaktiga. Sen har vi tagit olika vägar, inte gått i samma klass varken i högstadiet eller gymnasiet. Vi flyttade åt vars ett håll efter studenten. Men ändå har vi aldrig tappat kontakten och vi ses kanske inte tokofta men vi vet var vi har varandra och vänskapen är stark.
 
Äkta Vänskap Som Jag Uppskattar Otroligt Mycket
Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0