Avkapade hälsenor och blåmärkta skinkor

 
Helgen började med att båda kidsen sov till 7 (!!!!!!) imorse vilket ju nu för tiden räknas som en sovmorgon deluxe i detta huset. Utvilade och morgonruffsiga satte jag och kidsen oss i soffan och tittade på Bolibompamorgon. Härlig start på denna helg. 
Idag är för övrigt sista dagen som jag ska bäla i mig shakes. Känns otroligt befriande :) Att äntligen få tugga ska bli mumsigt. Men, en dag kvar. Än har jag inte passerat målsnöret.
 
I torsdags lämpade vi av kidsen hos farmor och sedan styrde vi kosan mot Sveriges shoppingmetropol nr1, Ullared. Så nu har vi hjälpt tomten ordentligt så har han lite mindre att stå i fram till jul. 
Men trippen resulterade i avkapade hälsenor, blåmärkta skinkor och ett något sämre humör. När vi gick från Gekås efter all shopping så kollade jag om det fanns korgar eller liknande vid ingången. Jag funderar nämligen på om folk lämnar sitt vett utanför innan de går in för att handla. Jag vet inte hur många gånger jag blev nermejad av en galen käring eller hur många fån som lämnar kundvagnen mitt i gången när de ska gå och spana in någon intressant. Jaja, alla kan inte vara en så bra shoppare som jag, såklart! Men se och lär - principen verkar ju inte vara det som gäller där inne iaf :P
 
 
Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0