Förmodligen krossade hon mig

 
Nytränad och nyduschad och placerad i soffan i väntan på ¨På fest hos Bagge Wahlgren¨. Bästa känslan att precis ha avverkat ett pass med Underbara och Fantastiska Kicki, grymmaste instruktören! Under dagens spinningpass frågade hon om det var någon som ville utmana henne i en spurt. Alldeles tyst i salen. Jag vill, hojtar jag och viftar med armen. Finns knappast någon bättre motivation än att försöka knäcka Kicki :) Enligt henne kom vi lika men förmodligen krossade hon mig haha.
 
¨Se till att utnyttja tiden som ni är här¨ är något som Kicki säger (snarare skriker iofs) varje pass. Det har verkligen blivit mitt mantra när jag går in på gymmet. Att se till att varje sekund, minut, timme ska utnyttjas till max och jag ska alltid vara nöjd med min prestation när jag lämnar gymmet. Ïnga ben ska trampa i tomme¨  Varje rörelse, tramp, slag, push, drag, steg ska maxas och kännas! 
Så nu sitter jag här nöjd och belåten med dagens prestation och även dagen som den varit. Kul att det gick så bra att ha Ville här utan mamma Annelie. Funkar ju bra att göra så nu medan jag är mammaledig och sedan kanske man kan hjälpas åt när det är stängningsdagar eller man får förhinder. Vi har ingen släkt nära som kan hoppa in när som helst, då är det smidigt med vänner som kan hjälpas åt!
 
Hoppas du haft en fin dag!
 
 
Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0