Vera, vår lilla tjej!!!

 
Vera ligger och snackar i sin vagn som står ute i hallen. Men igår trodde jag i några sekunder att vi inte skulle få höra henne prata någonsin igen. Så rädd som jag blev igår har jag aldrig varit någonsin i mitt liv och jag trodde att Vera skulle tas i från oss. Det låter dramatiskt och det var det oxå. Så otäckt och så overkligt det kändes. Hon stod bredvid på golvet men ramlade och slog bakhuvudet i golvet. Hon skrek och jag plockade upp henne och började trösta. Plötsligt så slutade hon andas och blev helt livlös. Vad gör man då?!! Jag vände på henne, dunkade henne i ryggen, skakade och ropade. Fick liv i henne igen och hon var medtagen och likblek. Så 112, ambulans och akuten. Efter en väntan på 4!!!!!!!! h så fick vi träffa läkare. Ingen hjärnskakning trodde hon eftersom Vera blivit så pigg och det hade gått bra att äta. Förmodligen blev hon så rädd när hon ramlade att det gjorde att hon slutade andas. 
 
Detta fick mig att inse att jag ska gå HLR-kurs. Jag vet ju inte vad jag ska göra om något av mina barn slutar andas eller sätter något i halsen. Nu gick det ju bra denna gången men om det händer igen vill jag känna att jag vet vad jag ska göra. 
 
Idag tar vi det lugnt och bara njuter av dagen. Sen ska jag vaddera hela huset med madrasser!!!
 
Kommentarer
Postat av: Sara

Usch vilken hemsk upplevelse! Skönt att det gick bra! Var med om det på barntimmarna då ett barn satte en vindruva i halsen och jag fick inte ut den. Det gick också tillslut bra. Men känslan att vara så hjälplös är inte skön, och jag va inte ens helt själv... Man gör det bästa man kan såklart och det gjorde du också (och det gick ju bra). Men öva inför sånt behöver alla, och det vet man nog bäst när man varit med om en sån upplevelse! Skickar massa kärlek till dig, Vera och resten av familjen!!

2013-11-21 @ 14:17:00
Postat av: Anonym

Fy vilken grej! Men det är inte klokt med fyra timmars väntetid på akuten!! Ni måste varit sjukt oroliga och chockade även om Vera var relativt pigg o glad på sjukhuset. Kan inte förstå att det bara får vara så. Men så mycket tankar som dyker upp förstår ja i en sådan situation.... Ta hand om er!! Kramar

2013-11-21 @ 21:43:45
Postat av: Anonym

Glömde ju skriva mitt namn :) kram Sandra

2013-11-21 @ 21:45:06


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0