Upp å Ner å Fluff Fluff

 
Idag var jag hos frisören. I den här byn kan man absolut inte känna sig säker när man sätter sig i en frisörstol. Detta var tredje salongen som jag provade. De andra två borde stängas omgående. Usla!
Men idag blev det bra. Jag fick bort min något omoderna hockeyfrilla och nu känns det fräscht igen. Så nu kan det få växa sig ännu lite längre :)
Men det jag funderat på angående frisörer det är hur de tänker när de stylar håret efter klippningen. Jag begriper det inte. Jag kommer alltid ut med världens puffigaste hår. Jag har lixom redan stort huvud, det behöver inte bli ännu större! Och det var inte bara något jag råkade ut för idag, det är ju alltid så. Ser frisörerna inte det själva att det ser för jävligt ut. Bobblehead lixom! Och sen jag själv då. Varför säger jag inte till haha.
 
Fy farao vilket jävla pisshumör jag varit på de senaste två dagarna. Jag har känt hur jag kokat över för minsta lilla. Spottat och fräst är det enda jag gjort emellanåt. Shit vad jag känt mig tråkig. Liam har inte heller tyckt jag varit så kul hela tiden. Förståeligt. Nu hoppas jag att det vänder för så där kan jag inte gå runt och vara. Jag drar ner både mig själv och de andra. Ibland är det bara så svårt att komma upp ur det där men idag har det känts bättre. 
 
Nu tittar jag på Drömkåken och drömmer om att storrenovera här hemma. Den dag vi kan göra om vårt kök, det kommer vara så jäkla underbart!!! Men, det får bli när kidsen blivit större och vi (läs ;jag) tjänar mer pengar :) 
Men planen finns där! 
Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0