Lampsladdsfighter

 
Sitter i ett mysigt vardagsrum som lyses upp svagt av tända ljus i olika vrår och skenet från lamporna i matplatsfönsterna. Jag älskar tända lite ljus när mörkret kommer krypande men jag är kass på att göra det haha. Men nu har jag fyllt på varje ljuslykta med nya ljus och lamporna är nu ikopplade :P Vera är ju på allt så vi kan inte ens ha lampsladdarna ikopplade för hon sliter ner lamporna då!!!! Men nu sover ju hon så då får jag passa på.
 
På tal om Fröken V. Det är hon som var anledningen till att jag sov bort halva dagen idag. Näe, hon tog inte en dundersovmorgon äntligen. Hon sov uruselt och har så gjort hela veckan. Varför Varför Varför. För att hon är ett barn och dom är omöjliga!!!! 
Så nu kan jag väl inte somna ikväll eftersom jag sov till 12 idag. Jaja, blir ju perfekt om hon känner för att vara vaken inatt oxå. :P
 
Nu kom pojkarna hem efter att ha hämtat famor och farfar på flygplatsen. Dom har varit i solen och värmen en vecka nu. Orättvist helt klart. Men men, till våren är det min tur :)
 
Over and Out
Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0