Det vänder snabbt i livet ibland

 
Livet kan verkligen vända hit och dit, upp och ner och lite hur som helst. I måndags satt jag med papper som skulle skickas till a-kassan för att jag ska kunna stämpla. Jag har ju stämplat förr så det är inte så många papper som ska in. Men det är ändå en del fixande som måste göras för att få tag i de papper som ska skickas. 
 
Idag ser livet annorlunda ut än för två dagar sedan. Nu har jag fått nytt arbete och jag börjar arbeta 1 september. Vem hade trott de för 1,5 dag sedan? Inte en själ. Jag är superglad naturligtvis och jag ser fram mot att börja på nya stället. Jag var där idag och det kändes som ett bra ställe. Så jag hoppas jag ska trivas där. Det är en bit att åka, det tar ca 35 minuter, men jag tror det ska funka bra. Nu har jag arbete fram till jul iaf och det är jag jätteglad över. 
 
Glad tjej med nytt jobb!!! 
 
Jag har ännu en sak att vara extra glad över faktiskt. Igår sprang jag 1 mil på löpbandet på gymmet. Det har jag inte gjort sedan i februari tror jag. Det gick på 1 timme blankt så snabbt gick det inte men jag är bara glad att jag fick milen gjord. Nu har jag satt som mål att jag ska springa 1,5 mil innan den 20 september. Hoppas att jag ska klara den utmaningen för det hade varit skoj! 
 
Nu sover två kids och Fredrik är iväg på jourutryckning. Så här är allt väldigt lugnt (drämmer näven i närmsta träbit). Dags att slänga upp fötterna i soffan och glo på lite Hem till gården. Sommarens uppehåll har ju varit olidligt men nu är det äntligen tillbaka!!! 
 
Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0