Kanska att jag hade fel.... men bara kanske

 
Vilken trött och ruggig dag det är. Jag får väl erkänna att bloggerskan som skrev om att hösten anlänt verkar ha haft rätt. Hela denna veckan har det ju i stort sett regnat konstant och varit ordentligt kallt. Det har inte varit somrigt alls och det är väl kanske bara att inse att hösten har anlänt och vi går mot mörkare tider. Just deal with it typ. 
Men efter veckans besked om att jag har arbete igen så struntar jag faktiskt i årstid och väderlek. Det kan börja snöa imorgon och lovar att vara glader ändå :) 
 
Imorse hade jag en träningsdate med Amanda som jag arbetade tillsammans med på gamla arbetet. Hon är en sån skön snurrig böna som man bara måste gilla haha. Jag var på gymmet lite innan Amanda så jag passade på att satsa på en snabb (eller iaf snabbare) 5 kilometare. 27,52 minuter och det är jag nöjd med. Flåsigt var det men jag gjorde det. Så skönt att lyckas med lite på löpbandet. Jag behöver stärka mitt självförtroende när det gäller löpning. MIn kondition har varit så jäkla dålig sen i våras men nu är den verkligen tillbaka igen. Härlig känsla!!!
 
Idag (igen) har Liam besök av en kompis så jag och Vera får roa varandra medan killarna gör sitt. Vet inte om det är vädret eller morgonens träning som har gjort att jag känner mig lite vissen idag. Kan iofs vara nattens brist på sömn som gör sig påmind. I vilket fall så orkar jag inte göra något alls. 
 
 
Tröttfis
 
Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0