Här kommer Lucia



Jag och Vera har varit hemma i två dagar nu. Imorrn tar Fredrik över så att jag kan jobba. Vi har Luciafirande både torsdag och fredag på mitt jobb så det finns att göra! 

Jag sa till Fredrik i lördags att det skulle inte förvåna mig om Vera blev sjuk på måndag eftersom Fredrik skulle åka till Lysekil då (dvs sova borta). Mycket riktigt, natten till måndag får hon feber. Hon hade redan hosta så det var ju därför jag anade att febern skulle komma! Men det känns som att dom blir sjuka så fort det bara är jag som kan vara hemma med dom. Inte kul när man börjat nytt jobb. Samtidigt så vet dom ju att jag har två kids och jag kan inte göra något åt det. Bara att hoppas att nu när Veras första förskoleår är över så blir hon lite mindre sjuk. 


I söndags fick jag mysa med Buffy. En sån söt bortskämd liten pälsboll. Mycket bättre än den första av dom som jag plockade upp som kissade på mig..... 


Katniss, Ivy och Buffy! 
Tre coola brudar :)

Liam, Fredrik, farmor och farfar kom precis hem efter förskolans Luciafirande. Vera skulle varit med om hon bara varit friskus. Kändes riktigt tråkigt att missa det men Liam ville ha med Pappa denna gången och då fick det ju såklart bli så! 
Fick se fina bilder på modiga Liam som denna gången vågade och ville gå med fram i tåget och sjunga på stora scenen. 
Så stolt! 




Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0