Just another Week

 
Vilken lycka det är när man en lördagkväll, då det bara finns skit på tv, inser att man har fredagens två Hem till
gården-avsnitt att titta på. Det gjorde ju min lördag haha.
Oj vad denna veckan gick fort. Har ju en härlig ledig söndag att njuta av oxå men resten av dagarna har verkligen försvunnit fort. 
Idag har vi bakat pepparkakor med famor och farfar. Härlig pepparkaksdoft i hela huset och julmusik på max. Jag fick minsann en massa julstämning där ett tag men sen gick jag ut till höstvädret och då var dom där känslorna bortblåsta igen, tyvärr. Och nu pratade dom om att vi inte skulle få snö förrän i januari eller februari. Att ha snö på julafton är ett måste ju! Fingers crossed allihop nu å hela vägen fram till julafton!
 
 
 
 
 
 
Liam fick en välbehövlig klippning hos ¨min¨ Julia i veckan. 
Så nu blev han både julfin och kalasfin i håret :)
 
 
 
Nästa helg är det ju äntligen dags för de två vilda ungarna att ha kalas och fira med sina
kompisar att dom fyller 5 år!
Jag tog ju på mig att göra inbjudningskort och jag kände ett tag att jag tagit mig vatten över huvet när jag skulle vara så ambitiös och göra dom lite mer personliga än dom som man köper i affären. 
Dom blev superfina men dom tog lite väl mycket tid..... ;)
 
Igår var jag på julbord med jobbet. Supertrevligt!
Jag ¨förfestade¨ först med min fina kollega Emma. Hon bor på riktigt ute i ingenstans och att hitta dit var inte det lättaste. Speciellt inte i mörkret och folk på vischan har en förmåga att tro att dom där grusvägarna och stigarna mitt ute i ingenstans är en barnlek att hitta. Men det är dom inte. Det är ett jävla jissel ska ni veta! Så det var nog den enda påhälsningen som Emma fick av mig :P
 
 
Till sist en bild på dagens Hulken. Emmie behöver ingen karl egentligen, hon reder sig själv..... å gör hon inte det så tar hon min haha.
 
 
 
 
Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0