There´s no excuse

 
 
Det är inte alltid kul att gå till gymmet. Iaf inte för mig. Ni andra kanske alltid skuttar dit med glädje och energi. Men vissa gånger vill jag bara skita i det. Soffan är så skön och tvn är så bra. Det gäller att inte falla i den fällan. Det finns en viss risk att man fortsätter på det viset och en hoppad träning blir flera och sen har man gett upp och slutat. Därför är det alltid väldigt viktigt att tänka som i citatet ovan. Det finns ingen knappt bättre känsla än känslan efter att man har tränat. Man känner sig så lyckad och harmonisk :) Dagens pass gjorde jag tillsammans med Emmie i hennes by. Dom har roligare lördagspass än vi. Så det ska träna tillsammans varje lördag. Dagens pass var sjukt bra och så roligt. Box-Fys var det och det var full fart hela tiden. En underbar instruktör!! En skön värk smyger sig på.Så visst är det ett Good Mood här hemma nu!
 
Det var extremt skönt att lägga kidsen nu ikväll. Vera har levt rövare hela dagen och inte lyssnat på något. Hon har varit som en orkan som dragit fram här hemma fram och tillbaka. Ryckt och dragit i allt som kommit i hennes väg. GAAAAAH. En morsa blir ju tokig lixom.
Liam har nog sagt ¨Mamma¨ cirka 52 miljoner gånger. Och visst är det härligt att höra det där lilla ordet men det kan ju vara någon måtta på användandet faktiskt. 
Fredrik är ju iväg ikväll så det är jag själver i soffan ikväll. Det ska strax bli lite Walking Dead. Uj vad jag har längtat efter det :)
 
Hoppas du har en fin kväll!
 
Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0