VeraMamma-dag

 
Sitter och tittar på Victoria Secret Fashion Show och får lite komplex :P Att jag tuggar i mig lite skumtomtar under tiden som det ena urläckra bruden efter den andra går nerför den där catwalken gör ju absolut inte saken bättre haha. Men jag kan leva med det. Godis och annat mindre nyttigt är för gott för att avstå. Det är iaf skönt att ¨Änglarna¨ är vältränade smalisar. Sjukt snygga.
 
 
Jag är aningens avis på min lille son och det äventyr som han ska på imorrn. Han ska gå se Disney on Ice i Göteborg. Jag hade mer än gärna varit med :) Men han kommer få det superskoj tillsammans med farmor och farfar såklart. Han kommer nog ha mycket att berätta när han kommer hem imorrn. 
Just nu är det bara jag och Fröken V hemma. Liam lämnades hos farmor och farfar redan idag och Fredrik är på bandymatch. 
Så vi har myst här hemma och varit ute gungat. Vilken skillnad det blir när det bara är en unge som ska underhållas :) Att kunna fokusera på bara Vera idag var behövligt tycker jag. Ofta får hon ju bara hänga med och fokus får ligga på Liam. Så idag har det varit en VeraMamma-dag och det har varit supermysigt. 
Men nu ska det faktistk bli lite skönt att hon snart ska sova. 
Då ska de vuxna här hemma titta på film och äta gott! 
 
Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0