Klapprande tänder kommer mot mig...

 
Jag borde ha pulsmätare på mig när jag tittar på The walking dead. Jag sitter ju på helspänn heeela tiden och jag väntar på att när som helst skuttar (ja för konstigt nog blir dom ju toksnabba så fort kameran är vänd åt annat håll) det fram en ¨walker¨ och börjar klapprar med tänderna mot någon. Ibland är det så illa att jag är rädd att det ska dyka upp en ¨walker¨ i vardagsrummet medan jag tittar på tv..... mhm, så jäkla lättskrämd är jag. Det är ju oxå anledningen till att jag inte tittar på skräckfilm, jag tittar mer bredvid tvn eller i mobilen vid minsta antydan till att det ska hända något. 
 
 
Vem som helst hade suttit på helspänn....
 
Jag har även avverkat ett avsnitt av Vanderpump Rules. Oj oj oj vilken bra realityserie det är.
Där skjuter ju blodtrycket i höjden av helt andra anledningar. Vilka jäkl människor det finns. Att dom står ut med varandra. Otrogen hit och backstabber dit. Att nuppa med bästa vännens tjej är inget som kommer mellan dom inte.... MEN, nu verkar det som att det var ett Paradise Hotel-avsnitt. Nej nej nej, inte alls. Mycket bättre. Beroendeframkallande (är det ett enda ord?).
Värt att kika på, jag lovar!
 
 
Efter att jag och Liam hämtat Vera från förskolan så gick vi ut i skogen och njöt av solen. Äntligen behagade den göra oss sällskap. Kändes som att vi var tvungna att ta tillvara på detta soltillfälle för det verkar som att den ska försvinna ett tag till igen.
 
 
Efter lek i skogen så gick vi (mamma gick kids åkte) en promenad och då var vi tvungna att hälsa på våra vänner Hästarna. Dom är så fina ju. Tror Vera blir en hästtjej. Hon ääääälskar att sitta och titta på hästarna och prata med dom :)
 
Nu hoppas vi att Liams magproblem är borta. Pratade med bvc imorse och fick medicin som verkar ha hjälpt. Ska fortsätta med den ett tag nu men förhoppningsvis är det värsta över!
Så imorrn är det jobb igen. Öppnar så det blir till att gå upp tidigt och smyga iväg! 
 
Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0