¨Vad kul man kan ha för 75 spänn¨

 
Jag hade lite smått bävat inför denna lördagförmiddag. Nästan varit lite smått skräckslagen om jag ska vara helt ärlig. 9,45 infann jag och Emmie oss på Hälsostudion i Skara och framför oss hade vi 3 timmar med hård utmattande svettig träning. Det var dags för Triathlon!
 
Först var det ett Fys-pass. Fy farao. Efter detta pass kände jag för att smyga längs väggarna och rymma därifrån. 
Andra passet var Spinning. Spinningpass är alltid jobbigt men efter Fysen så orkade jag knappt ställa in styre och sadel rätt innan passet haha.
Tredje och sista blev ett Box-pass. VIlken energi det var i rummet. Fantastiskt grym musik vilket gjorde att passet var så jäkla kul. 
 
Efter 3 timmar så var vi båda helt slutkörda men grymt stolta! Vi gjorde det!!!
Nu har jag dock ont överallt haha och jag bävar inför morgondagen!
 
Jag önskar ju att jag kunde ha legat på soffan resten av dagen och bara vilat men det gick inte idag. Jag och Fredrik gick typ bara förbi varandra i dörren när jag kom hem. Då skulle han på bandy och efter det fråga han om han kunde ¨hänga¨ lite med några kompisar. Han är ute på tok för lite så där fick han tumme upp! Så jag och kidsen har hängt här hemma idag. Har varit ute och röjt lite. Sörens vad fort det blir mörkt nu. Gick ut vid 3,30 och efter en halvtimmen var det kolmörkt på lekplatsen. Men det gick visst att hänga där ändå :)
 
Nu är det jag och Liam uppe och jag väntar på Så mycket bättre. 
 
 
Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0